Se projekt

Skabelse af en ny visuel identitet med fokus på salg.

Klient

Bodyman

Hjemmeside

Bodyman.dk

Intro

Med sine Gazelle priser i flertal var det en kæmpe ære at få lov til at arbejde med en virksomhed i denne størrelse. I et tæt samarbejde med bestyrelsen var målet at udvikle en digital identitet, en vej til at forstærke deres brand.

Bodyman driver en stor online forretning i Danmark, primært med fokus på salg af fitness og kosttilskudsprodukter, som kan optimere din træning og livstil. Bodyman har de sidste par år oplevet stor konkurrence på et yderst attraktivt marked og det betød at der skulle ske nogle ændringer for at kunne følge med og opnå en bedre position. Vores samarbejde bestod af en masse sparring og rådgivning, samt flere digitale løsninger i form af design af annoncer og materiale til deres hjemmeside.

Processen

Det siger sig selv, sociale medier og annoncering er en essentiel del af at drive en webshop. Og i dette tilfælde var en af hovedopgaverne at designe grafisk materiale for Bodyman til deres sociale medier og betalte annoncer. Vi sigtede efter at lave noget der skabte opmærksomhed og identitet.

Er du klar til at tage det til et nyt niveau?

Er du klar til at tage det til et nyt niveau?

Resultatet

Med målet om at skabe vækst og forbedre Bodyman’s position på markedet, skabte vi splinternyt design af deres grafiske indhold til hele deres platform. Sådan skabte vi et nyt og opfrisket udtryk, som passer til deres miljø og identitet. Det er samarbejder som disse vi er helt vilde med og brænder for. Tak for et fantastisk samarbejde og en fed oplevelse.

Hør hvad kunden havde at sige

“Magnus er en kanon dygtig samarbejdspartner jeg har brugt ham over en lang periode til flere forkellige opgaver.”

Kristian Skovgaard

Ghrelin Gourmet Restaurant

Flere projekter

test