Se projekt

Ecommerce platform til velkendt hundeekspert Irene Jarnved.

Klient

J&J by Irene Jarnved

Hjemmeside

irenejarnved-shop.dk

Intro

Hundeekspert Irene Jarnved havde et ønske om at skabe sin egen online forretning med nøje udvalgte kvalitetsprodukter til hunde, kombineret med rådgivning i træning. Det var vores opgave at skabe et helt nyt online univers fra bunden. Et komplekst og udfordrende, men helt vildt spændende projekt, som gav utrolig meget erfaring.

J&J by Irene Jarnved er et nyopstartet firma, som sælger lækre produkter til hunde og tilbyder en masse rådgivning i træning og brug af produkterne. Da Irene Jarnved er en velkendt hundeekspert blandt hendes mange følgere i sit sociale netværk var det især vigtigt at have hende i fokus på webshoppen og samtidig skabe et unikt, kreativt og funktionelt univers.

Processen

Vi gik til værks med en klar ide om historien bag Irene Jarnved og hendes lange karriere som hundetræner, hvilket gjorde det lettere at skabe en platform med det helt rette udtryk. Det var en lang men vellykket proces.

Er du klar til at tage det til et nyt niveau?

Er du klar til at tage det til et nyt niveau?

Resultatet

Udfordret men målrettet skabte vi en lækker webshop, med sin respektive plads til udvikling og optimering. Og med et vedvarende samarbejde, har vi hjulpet J&J by Irene Jarnved med udvikle en solid webshop, som har opnået hurtig og effektiv vækst på et allerede relativt stort marked. 

Flere projekter

test