Se projekt

En platform til en eksklusiv gourmet restaurant i Aarhus.

Klient

Ghrelin Gourmet Restaurant

Hjemmeside

ghrelin.dk

Intro

En kick-start som digital designer. Ghrelin Gourmet Restaurant i Aarhus stillede os til opgave med at udvikle deres nye hjemmeside til deres eksklusive restaurant. Et simpelt og rent look, som fremhæver og udtrykker deres omgivelser og kvalitet.

Ghrelin Gourmet Restaurant arbejder ud fra en passion for det europæiske køkken med respekt for råvarens kvalitet og smag. Selvom madprofilen er ærlig og har en enkelthed over sig, får du samtidig en uforglemmelig oplevelse med udsøgt mad og vin serveret i øjenhøjde og i smukke rammer. Med kvaliteten i højsædet, var det vigtigt at designet alene var en prioritet i skabelsen af deres nye platform. Med et nyt optimeret layout og fokus på visuel identitet, byggede vi en funktionel og flot hjemmeside.

Processen

Et behageligt samarbejde er essensen for en velfungerende arbejdsproces. Derfor prioriterer vi at lære klienten før vi startet et projekt. Ved at forstå Ghrelin’s værdier, ideologi og udfordringer, kunne vi planlægge og lave en strategi til opgaven. Vi forsøgte at skabe et univers, som gav besøgende en ide om restaurantens atmosfære og deres luksuriøse tilgang. Med alt smeltet sammen opnået vi et succesfuldt resultat.

Er du klar til at tage det til et nyt niveau?

Er du klar til at tage det til et nyt niveau?

Resultatet

Resultatet er en hjemmeside der udstråler konceptet i dets enkelhed og eksklusivitet. Design i fokus, brugervenlig navigering, og funktionel gør den til en vellykket digital oplevelse. Med et hav af tilfredse kunder hvert måned, har vi givet Ghrelin en stabil platform, som de har evnen til selv at kunne justere og udvikle på i tidens løb.

Hør hvad kunden havde at sige

“Fantastisk proces. Folkene bag Wondat har været fantastiske til at understøtte hele processen omkring tilblivelsen af Ghrelin hjemmesiden. Meget proaktive og masser af kreativ og teknisk sparring. Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde”

Kristian Skovgaard

Ghrelin Gourmet Restaurant

Flere projekter

test